Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Yangına dayanıklı ivedi çıkış kapıları, ölçünlü baplara bakılırsa elan pahalı olur. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den başlayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Bu doğrultuda ülke de hizmet veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine yarar bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın katıkeşik firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine demetlı olarak değişmiş olur.

Malzeme: Yangın baplarında çoğu kez çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Duman sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Ivedi çıkış bapsı ismi ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biryoğun binada bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

 Işlevsel evetğu kadar göstermelik layihamlara da ehil olan yangın bapları, camlı yangın kapıları, ivedili çıkış kapıları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyu kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine uygun olarak imal edilme seçeneklerine de sahiptir.

Fiyatlar şimdiki döviz kuruna sargılı olarak bileğemekmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en yarar fiyata satın çalmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı midein insanların dumandan zehirlenmesine mânia olan ivedili Yangın Merdiveni Kapısı hatır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere eksiksiz kalabalık olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta cereyan etmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları amelî fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca makul olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanoğluın palas boşaltma olmalarını esenlar.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli oflaz ise buna sargılı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra hediye arkaışını getirmektedir.

üste, astım ve bronşit kabil solunum yolu hastalıklarıyla kontaklı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Report this wiki page